2015. január 26., hétfő

A Travel Channel pályázatot hirdet hazai kis hotelek számáraBudapest, 2015. január 26. - A Travel Channelen január 24-én indult el az egyik legnépszerűbb műsor, az „A lehetetlen szálloda” új évada, a tévécsatorna ebből az alkalomból pályázatot hirdet hazai kis hotelek számára. A kezdeményezés célja, hogy minél többen megismerjék a hazai szép szálláshelyeket, és kedvet kapjanak a belföldi utazásokhoz. 

A Travel Channelen tavaly óta látható az „A lehetetlen szálloda” című műsor, amelyben egy szakértői csapat kis amerikai hoteleknek segít abban, hogy talpon maradjanak, illetve nyereségesebbek legyenek. Legyen szó az épület feltűnőbbé tételéről, a szobák csinosításáról, szervezeti átalakításokról vagy éppen egy szállodai tolvaj elcsípéséről, minden problémát megoldanak. Január 24-én a sorozat ötödik évada indult el, ebből az alkalomból a televíziós csatorna pályázatot hirdet hazai kis szállodáknak.

A maximum 50 szobás hotelek, panziók a www.legszebbhotel2015.hu oldalon január 24. és február 8. között tölthetik fel a fotóikat a szálláshelyről, illetve adhatnak rövid leírást róla. Ezután az oldal látogatóin sor: az ő szavazatuk dönti el február 9. és február 19. között, hogy melyik tíz szálloda jut a legjobbak közé. Ezek közül a négy főből álló szakmai zsűri (Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai és marketing igazgatója, Julia Venskutoniene, a Travel Channel marketing vezetője; Mikola György, a VISTA Utazási irodák értékesítési igazgatója és Ganzler Orsolya, a Szeretlek Magyarország Médiacsoport kommunikációs vezetője) választja ki a végső győztest, aki egy berlini utat nyer, melynek során alkalma lesz találkozni a szállást adó hotel vezetőjével, hogy tapasztalatot cseréljenek.

A csatorna a szavazók között egy wellness-hétvégét és öt Travel Channel ajándékcsomagot sorsol ki. A szervezők célja, hogy a legszebbhotel2015.hu oldal látogatói - látva a hazai kis hotelek fotóit, bemutatkozását - kedvet kapjanak, hogy akár egy hétvégét, akár egy hosszabb nyaralást is eltöltsenek valamelyikben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése