2015. január 13., kedd

Tizedszer is top kategóriában a hévízi Lotus Therme HotelIsmét a legkiválóbbak között szerepel a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa, ahogy az elmúlt kilenc évben folyamatosan. Továbbra is a világ legjobb hotelei közé sorolja a HolidayCheck, a német nyelvű utazóközönség legjelentősebb utazási portálja.

Az elismert szállásértékelő és foglalást segítő honlap látogatói értékelései alapján a „Magyarország legkitűnőbb hotelje” címmel is jutalmazta a zalai fürdőváros ötcsillagos szállodáját, amely hazánkból egyedüliként került a listára. A vendégek a tavalyihoz hasonlóan a maximálisan adható hatból 5,5 pontra értékelték és 97 százalékos ajánlási rátával jutalmazták a szállodát és annak exkluzív szolgáltatásait.

A honlap olvasói által adott végső osztályzat több elemből tevődik össze, hiszen külön kell pontozni a megközelíthetőséget, a szobák felszereltségét, a sportolási, szórakozási lehetőségeket, illetve a szolgáltatások színvonalát és a gasztronómiai kínálat minőségét. Utóbbi kettő tekintetében a tavalyihoz hasonlóan kiemelkedően magas osztályzatot kapott a Lotus Therme, ami az első osztályú wellness kiszolgálást és a Corvinus Étterem és a Shali Mar Bár minőségét dicséri. A szavazók idén is külön hangsúlyozták a barátságos személyzet, a tisztaság, a könnyű be- és kijelentkezés és az idegen nyelvek magas fokú ismeretének jelentőségét.

A pontozáson kívül szóban is értékelnek az olvasók. „Minden évben visszatérünk, úgy gondolom ez tökéletes bizonyítvány arról, mennyire elégedettek vagyunk a hotellel.”-írja a középkorú német úr, míg fiatalabb honfitársa, aki maximális pontszámot adott mindenre, így jellemzi a létesítményt: „Kitűnő ár-érték arány, első osztályú szolgáltatásokat kap a vendég a pénzéért. Barátságos, profi személyzet, akik minden kérdésre tudják a választ, és azonnal segítenek, kérdezheted őket akár angolul, akár németül. Ide érdemes újra ellátogatni!”

A szavazatok mindig az ügyfelek valós tapasztalatait tükrözik, mivel a HolidayCheck különösen ügyel arra, hogy kiküszöbölje a csalási lehetőségeket, hogy ne lehessen manipulálni a szavazatokat. A Lotus Therme Hotelre 832 értékelés érkezett, a legtöbb természetesen Németországból, hiszen a legnagyobb számú látogató, még mindig innen érkezik hazánkba.

A Lotus Therme Hotel & Spa tizedik alkalommal begyűjtött díja is tökéletes bizonyítéka annak, hogy a látogatók értékelik és elismerik a minőségi, magas színvonalú szolgáltatásokat és többször is ellátogatnak oda, ahonnan egyszer elégedetten, kellemes emlékekkel távoztak.


 További részletek és foglalás itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése