2015. szeptember 6., vasárnap

Új koncepció, új név

Szeptembertől Duna Relax & Event Felnőtt Hotelként várja vendégeit a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel. A szálloda jelenleg teljes átalakuláson megy át, a már korábban felújításra került étterm, közös helyiségek, konferencia termek, szobák, után most a wellness részleg került sorra.

Ez az arculatváltás név-, ár-, és koncepcióváltoztatást eredményez, a szálloda a Duna Relax & Event Hotel**** nevet kapta. Az új üzletpolitika célja felnőttbarát szálláshellyé válni.

"Imádjuk a gyerekeket! És nem csak amikor alszanak, ahogy vicces mondás tartja. De ugye Önök is alig emlékeznek már arra, amikor reggel sokáig aludhattak, kettesben sétáltak romantikus kis utcácskákban, nem voltak csokis ujjlenyomatok a tapétán és nem volt „tolakodás” reggel a fürdőszobában. Nos, akkor itt az ideje visszacsempészni néhány különleges pihentető napot a hétköznapok sodrásába, amikor nem apuként és anyuként, hanem férfiként és nőként választják meg kikapcsolódás helyszínét. Minden szülő megérdemli, hogy néhány napig csak körülöttük forogjon a világ, hogy aztán kipihenve, friss energiával feltöltődve tudjanak visszatérni a hétköznapokba, és ismét a gyermek kerüljön az élet középpontjába.
Ha már nagyok a srácok, akkor pláne ráfér a szülőkre néhány pihentető nap kettesben, na és persze a gyerekeknek is jó, ha időnként a szülők nélkül lazulnak kicsit.
A Duna Relax & Event Hotelben Önökre is gondoltunk, amikor felnőttbarát szállodaként olyan szolgáltatásokat és programokat állítottunk össze, melyek korosztálytól függetlenül, kifejezetten a kettesben érkező felnőttek számárára kínálnak kikapcsolódási lehetőséget."
tudtuk meg a szálloda vezetőségétől.

A szálloda fokozatosan áll át a felnőttbarát üzemelésre, jelenleg 4 éves kor alatt nem, 5 éves kortól pedig teljes áron fogad gyerekeket, de a korhatárt hamarosan 12 évre emelik, a végső cél pedig 16 év.

A Duna Relax & Event Felnőtt Hotel kettesben érkező vendégei – bármely korosztályt képviselik is – romantikus, kalandos, egészséges, aktív, vitalizáló csomagajánlatok közül választhatják ki a kedvükre valót, melyet kifejezetten párok számára állítottak össze.

További információ és foglalás>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése