2017. május 25., csütörtök

A legszórakoztatóbb gyermeknapi programok országszerte

Május utolsó vasárnapja a gyerekekről szól, ehhez kapcsolódóan összeszedtük Nektek a legjobb programokat. Számos ingyenes program lesz szerte az országban: koncertek, kézműves foglalkozások, vetélkedők, előadások és egyéb izgalmas programok várják a gyerekes családokat.

Városliget
2017. május 27-28.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal közösen már 1990 óta évente megrendezi kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényét a budapesti Városligetben. A programra idén május 27-28.én kerül sor.

A Gyermekmentő Szolgálat közhasznú karitatív szervezetként fontosnak tarja, hogy a hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyerekek és családjaik belépődíj fizetése nélkül, színvonalas, kulturált programokon tudjanak részt venni. Sokuknak erre egész évben csak itt nyílik alkalom.

A már hagyományos és igen népszerű programra tavaly közel 400 000 gyermek és felnőtt látogatott ki a Városligetbe.


Kincsem Park
2017. május 28.

A sikeres húsvétolás után, a Nemzeti Lovas Színház és az isaszegi Hadak útja Egyesület gyermeknapot tart.
Fellép a Nemzeti Lovas Színház csapata, gyerekdalokat adnak elő lóhátról, a programok között lesz póni simogatás, lovaglás, arcfestés, kézműves foglalkozás, tánc. Valamint 14.00-tól élő lóverseny nézés a Kincsem Parkban. A programokra 3 éves kortól várjuk a gyerkőcöket.

A program ára: 3000 ft gyerkőcönként + 500 ft a felnőtt kísérőjegy.
Székesfehérvár
2017. május 28.

Gyermeknapi Bulldog Party és a Hungária Bulldog Szekció tenyészszemléje a KÖFÉM Gyermeknapi buli keretein belül Székesfehérváron a Bregyó Sportközpontban!

A közös rendezvény célja, hogy bulldogok és gyerekek, gazdik és szülők együtt tölthessék a gyermeknapot egy nem mindennapi rendezvényen. Továbbá a város gyermekeinek olyan rendezvény létrehozása, ahol a gyermekek a családtagjaikkal kikapcsolódhatnak, együtt játszanak összekovácsolva jobban a családokat, és barátokat egyaránt.

Ingyenes programokkal felszabadultan próbálhatják ki magukat különböző területeken, eközben ismereteik fejlesztését is elősegítjük a bemutatókkal, versenyekkel és egyéb hasznos fejlesztő foglalkozásokkal.

Százhalombatta
2017. május 28.

Állati jó gyereknap Százhalombattán!
Egész napos családi programok: játszóház, ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, vidámpark, körhinta, baba-kuckó, gyermekjóga, Ringató foglalkozás, fogápolási program, sportvetélkedő, rendőr- és tűzoltóautó bemutató, Helen Doron angoltanulási-módszer gyermekeknek, buborékfújás és más programok a gyermekeknek és a gyermeklelkű felnőtteknek.
Program:
10.00 Ünnepélyes megnyitó – a pályázati munkák értékelése
10.30 Ákom-Bákom Bábszínház bemutatja: Világgá ment Csacsi és Bari című bábjátékát
14.00 Janikovszky Éva - díj átadása
17.00 „Nálatok laknak-e állatok?” - Kaláka együttes gyermekkoncertje


Zalakaros
2017. május 27.

Gyermeknapon színes programokkal várja a kisebbeket a Zalakarosi Fürdő, lesz rajzverseny, aquafitness, aquasalsa és sok minden más is!
09.00 – 10.00 „Ilyen vagyok, ha jó gyerek vagyok, és ilyen ha ”- rajzverseny - Főépület – gyermek játszóház
10.30 – 11.00 Aquafittness -  Strand, IV. számú medence
13.00 – 13.30 „Vízben totyogós” vízi gimnasztika I. számú gyermek élménymedence
14.00 – 15.00 Lufhaver készítése - Főépület – gyermek játszóház
15.30 – 16.00 Aquasalsa  - Strand, IV. számú medence
16.15 – 16.45 „Mese feles” Gyermek vízivilág – Sószoba
17.00 – 17.20 Lufihaverral buli a vízben – élményfürdő, gyermekmedenceBuli végén rajzverseny eredményhirdetése!

A főépület gyermek játszóházában kiírt programokra bárki csatlakozhat. Gyermekfelügyeletet nem vállalnak, így a szülők is csatlakozzanak bártan. A foglalkozási idő alatt kényelmesen várakozhatnak a galéria pihenőjén.

Több gyereknapi programot is találhattok EZEN a linken.
Jó szórakozást a kicsiknek és nagyoknak! 👪

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése