2017. június 9., péntek

„Egy nap megváltoztathatja az életed!”2017. június 10. a Wellness Világnapja, melynek célja, hogy e napon a figyelem az egészséges életmód felé forduljon. A Global Wellness Day kezdeményezésére az idén globálisan 100 országban közel 4.000 létesítmény, szolgáltató, pl. spa, szálloda, fürdő, fitneszterem, tánciskola, önkormányzat, minisztérium és más állami szervezet csatlakozott és kínál programokat, figyelemkeltő rendezvényeket.

A kezdeményezés minden érdeklődő szervezet, szolgáltató előtt nyitva áll, aki elfogadja az alapelveket és azokat felhasználva, azokra építve olyan üzenteket, programokat, eseményeket, lehetőségeket kínál, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a lakosság minél nagyobb mértékben megismerje a Global Wellness Day alapelveit, illetve csatlakozhasson a létrehozott programokhoz, eseményekhez.

A Global Wellness Day üzenete egyszerű javaslatokkal él:

1.       Sétálj egy órát!
2.       Igyál több vizet!
3.       Kerüld el a műanyag flakonokat!
4.       Fogyassz organikus, helyi alapanyagokból készült ételeket!
5.       Tegyél jót valakivel!
6.       Vacsorázz együtt a családdal!
7.       Menj aludni este 10-kor!


Ebben az évben külön figyelmet fordítunk a boldogság, hála és kedvesség értékeinek és üzeneteinek.

A non-profit kezdeményezés népszerűsítésében egyedi programokkal és eseményekkel az alábbi szolgáltatók is részt vesznek: a Magyar Fürdőszövetség és tagfürdői, Hunguest Hotels – egyedi programok a tagszállodákban, Danubius Hotels és a Premier Fitness, Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt – gyógyvízkostolás a Széchenyi fürdőben, a Magyar Nemzeti Parkok, IWI Nemzetközi Fitnesziskola, Aria Hotel Budapest, Spirit Hotel Thermal Spa, Aquincum Hotel, Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület, Velence Resort & Spa, Magyar Dietetikusok Szövetsége – Okos tányér kezdeményezése, BTM Aquincumi Múzeum – Wellness az ókorban – Fürdőkultúra Aquincumban kiállítással, Szépségterapeuta Szalon, Kurland Magyarország, Richwaldszky Zseraldina, Turisztikai Hotel Klaszter, Madách Musical Táncművészeti Iskola és Szakközépiskola, Utazzitthon.hu.

Június 10-én lesz lehetőség nemzeti parkok egyedi programjainak felkeresésére, fürdőlátogatásra, gyógyvízkóstolásra, a Wellness az ókorban - Fürdőkultúra Aquincumban kiállítás meglátogatására, szállodai spa programokon és az IWI Sporttáplálkozási és táplálékkiegészítés workshopján való részvételre, valamint a Madách Musical Tánciskola évzáró táncgáláinak megtekintésére is.

További részletek és programok: https://www.facebook.com/Global-Wellness- Day-Hungary

A #globalwellnessday minden programhoz elvezet!

A GWD-t 3. alkalommal ünneplik világszerte. Képviseljük, hogy „Egy nap megváltoztathatja az életed” üzenetet. A kezdeményezés alapítója, aki sikeresen megküzdött a rákkal, Belgin Aksoy inspirálja és koordinálja a 85 nemzeti nagykövet munkáját, akik több, mint 4,000 helyszínen szerveznek eseményeket és programokat 2017. június 10-én. Képviseljük, hogy a wellness nem luxus, hanem minden ember lehetősége arra, hogy életét boldogabbá és egészségesebbé tegye.

- A Global Wellness Day 2017-ben több, mint 100 országban kerül megszervezésre.
- A kezdeményezést az International Spa Association Innovate Award díjban részesítette közösségi értékekért végzett munkájáért.
- A Global Wellness Summit 2016-ban a GWD alapítóját, Belgin Aksoy-t a Leading Woman in Wellness Award díjjal jutalmazta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése