2017. június 15., csütörtök

Számos kedvezmény és program a budapesti strandokon!

Megkezdődött az idei strandszezon, így a budapesti strandok is sorra nyitották meg kapuikat a fürdőzni vágyók számára. Néhány fontos változás történt a fővárosi strandokon, ezeket szedtük nektek össze.


Először a Csillaghegyi fürdő nyitására került sor május 27-én, május 28-án a Római Strand nyílt meg. Június 3-tól a Palatinus és a Pünkösdfürdő, június 17-től pedig a Paskál fürdő is várja a látogatókat. A szezon zárására várhatóan szeptember 3-án, vasárnap kerül sor (jó idő esetén szeptember 10-én).

A fesztiválokról ismert ún. készpénzmentes fizetéshez hasonló rendszert vezettek be a Paskál fürdőben 2017 májusától. Így a fürdő területén vásárolt termékekért készpénz helyett kizárólag a pénztárban feltöltött kártya segítségével fizethetünk. Ez azért remek ötlet, mivel így strandolás közben nem kell azon aggódnunk, hogy a pénztárcánk biztonságban legyen, csak a kártyára van szükségünk az étel, ital, strandcikkek megvásárlásához.


Június 17-től üzemel majd a strandterület, ahol egy újabb, közel 30 m2-es szaunával és további masszázshelyiségekkel találkozhatunk. A kültéri gyerekmedence új vizes játékokkal bővül, illetve a közelében található játszótéren napvitorla védi a kicsiket a nap káros sugaraitól. Az igények kielégítése végett a fürdőben az öltöző kapacitása is bővül, valamint a vendéglátó egységek is megújulnak.

A Palatinus strand területén a tavalyi évben elkezdett fejlesztések folytatódnak. A projekt a főépület átfogó felújítására és funkcióbővítésre fókuszál legfőképp, így az alagsorban egy wellness részleg kerül kialakításra, valamint a legszükségesebb kiszolgálótereket (öltöző, mosdó, személyzeti területek) alakítják ki. A volt Imi büfé, ami már régóta leromlott állapotú, 2017. július elejére szintén megújul. Ezeknek az intézkedéseknek köszönhetően egy újabb állandó fürdőt köszönthetünk Budapesten.

A strandbelépők árai idén változatlanok maradnak és továbbra is lesz lehetőség gyermek, diák és nyugdíjas belépők megváltására. A családok szintén hatalmas kedvezményekre számíthatnak.
A Csillaghegyi strandon ezután is

1000 Ft-os egységes áron vásárolhatjuk meg strandbelépőnket, ami igazán jó lehetőség széles körben a biztonságos, kulturált strandolásra. A további árakat a www.budapestgyogyfurdoi.hu weboldalon, a Fürdők menüpontban találjátok.

A nyár folyamán számos családi, sport és gyerekprogram teszi még színesebbé a strandok életét, hiszen számos hétvégéken mind az öt strandon érdekes és szórakoztató programok, aquafitness és egyéb sportolási lehetőségek is várják az érdeklődőket. Július 28-án a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére idén is megrendezésre kerül a Strandok Éjszakája program, melyhez a Budapest Gyógyfürdői Zrt. idén a megújuló Palatinus strandon megszervezésre kerülő programokkal csatlakozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése