2018. április 9., hétfő

Ha végre itt a nyár és meleg az idő…...az ember strandra jár, mert arra van idő. Míg apu öltözik, az anyu ideges, mert olyan lassan készül el, hogy addigra este lesz. Ismerős Önnek is ez a dalszöveg részlet? Érdemes már most eljátszani a gondolattal, hogy hamarosan szembe jön velünk a forró nyár, és újra előkerülnek a nyaralós, a hétvégi, medencepartra kiruccanós családi mozzanatok. Ilyenkor becsúszhat 1-2 feszült pillanat is, mert hát valljuk be, a csábítóan frissítő víz, a pancsolás minden egyes perce aranyat ér ilyenkor, és ha valami, valaki ezt hátráltatja, akkor jönnek a morcos tekintetek, a szánkon véletlenül kicsúszott megjegyzések és lőttek a jó hangulattal pihenni indulunk napnak.

Hogyan lesz ebből mégis „Jajj, úgy élvezem én a strandot”?
Nincs ebben semmi pszichológia, semmi trükk. Kell hozzá egy pihenni vágyó pár, egy közös élmények után áhítozó család, mellé egy mesés hely, ami miliőjével, szolgáltatásaival segít megalapozni a kikapcsolódás nyugalmát és a jó hangulatot, majd nem árt egy vendégszerető csapat, aki szinte lesi minden gondolatunkat. Most Önnek is biztosan az motoszkál a fejében, hogy persze, könnyű ezt így elméletben, de a gyakorlat legtöbbször felrúgja az elméletet. De képzelje, mi találtunk egy olyan helyet, ahol minden papírforma szerint zajlik.

Zalakaros és a Varázslatok szállodája
A zalai, négy évszakos fürdővárosban és annak valódi varázslatokat rejtő szállodájában; a MenDan-ban folyamatosan pezseg az élet, sőt a nyári hónapokban nincs olyan napszak, amikor ne lehetne valami új élményt szerezni. Míg a város élmény- és gyógyfürdője, gyerek vízi paradicsoma, szabadtéri fesztiváljai kétségkívül hatalmas vonzerőt jelentenek, a gasztronómiai kínálatáról, színes wellness szolgáltatáspalettájáról, a sztárfellépők hadáról és a folyamatos újdonságairól ismert szálloda megteremti a nyaralás nyugalmát, hogy a családnak csupán egy dologra legyen gondja; közös élményeket szerezni. S mi az, ami mindezt lehetővé teszi?
  •          az otthon kényelme minden szobában, akár saját élményelemekkel, high-tech megoldásokkal
  •          nyári ízek minden falatban a végeláthatatlan büféasztalon, megújult látványkonyhával
  •          a fürdőzés megannyi lehetősége időjárástól függetlenül
  •          egész napos gyermek animáció több helyszínen, hiszen a szülőknek is jár némi gyerkőcmentes idő

Folytathatnánk még a sort, míg a szem ellát, de elmélet helyett inkább a gyakorlatot, valamint a morgolódás- és unalommentes nyaralást ajánljuk.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése