2020. december 27., vasárnap

Gratuláció és szállásajánló

Szívből gratulálunk 2020 nyereményjátékaink keretében kisorsolt 2 fő, 2 éj szálláshely-utalványok tulajdonosainak. Egyúttal pedig szeretnénk bemutatni pár sorban és képpel azon szálláshelyeket, akik támogatták a nyereményjátékaink megszervezését.

A nyertesek és nyeremények felsorolása időrendi sorrendben, 2020 júliusától:

1. J. Noémi

Wellness Hotel Szindbád: A három csillagos Wellness Hotel Szindbád a Balaton déli partjának csendes településén, Balatonszemesen található, minden igényt kielégítő lakóegységekkel rendelkezik, gondolván a párokra, konferenciára érkező vendégekre vagy baráti társaságokra.


2. Berecz Gáborné

Az Aranypatkó Fogadó szálláshelyről személyes tapasztalat útján szeretne beszámolni:

Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy az Önök jóvoltából 2 éjszakát eltölthetünk a férjemmel Győrújbaráton az Aranypatkó fogadóban! A fogadtatás és az ételek is isteniek 5 *-os. Élvezzük a vidéki életet örömeit. A Élményekkel telten érkezünk haza. Köszönet a nyereményért! Berecz Gáborné és férje


3. Gombkötő Andrea

Kertvárosi VendégházA szálláshely Orosháza belvárosában, Gyopárosfürdői wellness fürdőtől 3 km-re található. A vendégház maximum 13 fő elhelyezésére alkalmas.

4. F. Zoltán, 

Hajósi Zarándokház és Szálláshely: A szálláshely Hajós központjában a Szigeti Fő u. 10-ben található. Kiváló helyszín gyermek és ifjúsági táborok, osztálykirándulások szervezésére, családoknak, barátoknak akik igényes szállást keresnek elfogadható áron.5. Dr. R. Ibolya

Belvárdi Fogadó: Belvárdi Fogadó nyugodt, pihentető környezetben, kedves kiszolgálással, várjuk Vendégeinket Pécstől- a nagy város nyüzsgő zajától- mindössze 15 km-re.


6. Ám. Boglárka nyerte az idei fődíjat a Zamárdiban lévő Hotel Wellamarin 4* superiorba: A szálloda közvetlenül a tóparton helyezkedik el gyönyörű, festői környezetben, a dombok szegélyezte északi part és a Tihanyi apátság látképének közvetlen előterében ideális helyszínt kínálva a feltöltődésre.

2021-ben ismét jelentkezünk majd szerencsehozó nyereményjátékkal, figyeljétek FB-oldalunkat :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése