2021. április 16., péntek

2021-ben folytatódik a Rejtélyes Roadshow

Detektív hétvége Budapesten

Idén ismét útjára indul a Detektív Hétvége turné, melynek keretein belül hónapról hónapra országszerte más és más nagyvárosba visszük el a Rejtélyek Városa, krimi városnéző túránkat. Egy olyan játékot, amelyben ötvöztük a detektív turizmust a szabadtéri nyomozással. Ahol családok, barátok, osztálytársak és kollégák tölthetnek együtt minőségi időt, mindezt izgalommal és krimivel fűszerezve.

Az idei első állomásunk Budapest, a Városliget, ahol 2021.04.18-án, vasárnap 13 és 17 óra között, melyre előzetesen regisztrálni itt lehet:

Nyomozás a Városligetben, 2021.04.18-án délután

2021.04.24-én, szombaton pedig Óbudán várjuk nyomozni vágyó játékosainkat 13 és 17 óra között. Bővebb információ és előzetes regisztráció a képre kattintva:

Nyomozás Óbudán 2021.04.24-én délután

A mi feladatsorunk + a Te csapatod = Felejthetetlen élmény.

A nyomozáshoz adott egy térkép, egy izgalmas feladatsor, illetve egy rejtélyes merénylet, melyet csak a város egyes nevezetességeihez ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen újabb nyomokkal, rejtvényekkel találkozhatnak a játékosok, mint egy Agatha Christie regényben. Az út végére a kirakós darabjai a helyükre kerülnek és teljesen össze fog állni a kép.

A programon időkorlát nincs, más csapatokkal nem kell kooperálni! A kb. 2 kilométer hosszú útvonal egy kellemes sétára kínál lehetőséget a város legszebb részein át. Remek kikapcsolódás, hisz a logikai fejtörők megtornáztatják az emberi elmét, a közös nyomozás élménye pedig közelebb hozza a csapat tagjait egymáshoz.

További részleteket a városligeti Detektív Hétvégéről ide kattintva, valamint Óbuda helyszínről itt találhatnak kedves olvasóink.

Forrás: Rejtélyek Háza sajtóanyaga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése