2021. április 29., csütörtök

Anyák napi hétvége a Kalandhegyen - Eplényben

Nálunk május első hétvégéje az anyák hétvégéje!

Május elsején és másodikán minden édesanya, nagymama, dédnagymama, aki a családjával ellátogat hozzánk, ingyen libegőzhet! Köszöntsük együtt az édesanyákat!

Emellett kiváló alkalom, hogy ne csak télen élvezzük a természet adta kikapcsolódási lehetőségeket, hanem tavasszal, nyáron is. Friss levegő, napsütés, kellemes meleg vár mindenkire Eplényben, a hosszú tél és bezártság után.

Útvonalterv Budapestről ide kattintva érhető el.

Libegó

Milyen egyéb attrakciók várnak az eplényi Kalandhegyre látogatókra?

  • Normál nyári üzemrend szerint várjuk a vendégeket, az Audi főbejáratnál, ahonnan az Audi e-tron felvonóval lehet feljutni a hegytetőre.
  • A főbejáratnál ingyenesen igénybe vehető légvár, mászófal, és trambulin várja a gyerekeket, a Kemencés Falatozó pedig a kicsiket és nagyokat finom falatokkal. 
  • A hegytetőn nyitva lesz a Cafe506, ami a Bakony legmagasabban lévő kávézója a Kőrishegytől a Gerecséig terjedő csodálatos panorámával. 
  • A kávézó mellett az újonnan nyílt játszóterünket vehetik birtokba a gyerekek. A kávézótól nem messze az Ámos-hegyi kilátóból lehet gyönyörködni a panorámában, ahonnan a Papod hegy és a Balaton is jól látható.
  • A hegytetőről indul a Kalandösvényünk le a völgybe, az Audi e-tron négyüléses felvonó völgy állomásához.
Ámos-hegyi kilátó
Milyen járványügyi szabályokat kell betartani?

A területen a kormányrendeletben meghirdetett szabályokat kell betartani. Fontos tudni, hogy a felvonó kötött pályás tömegközlekedésnek minősül, tehát azon utazva kötelező a maszk viselése. Valamint kötelező a zárt terekben, illemhelyen, kávézóban is viselni. A teraszokon szabadon fogyasztható étel és ital. A vendégekkel közvetlenül kapcsolatba kerülő kollégák maszkot viselnek (felvonó műszaki személyzete, vendéglátó létesítmények személyzete). A extra kézfertőtlenítőket helyeztünk ki, a felvonó ülőszékeit is folyamatosan takarítjuk.

Mindenkinek javasoljuk ezt az útvonalat, kiváló túrázási lehetőség kicsiknek és nagyoknak. Kutyával is ajánlott könnyű túra, de babakocsival nem lehet rajta közlekedni. Javasoljuk a túracipő vagy sportcipő viselését, kisbaba esetén pedig a babahordozót.

Forrás: Síaréna Kft. sajtóanyaga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése